JELENA OBUĆINA - Prošle nedelje sejač panike konačno je uradio nešto dobro za SrbijuJelena Obućina, komentar za Pregled dana Newsmax Adria

"Prošle nedelje sejač panike konačno je uradio nešto dobro za Srbiju", rekla je Jelena Obućina u uvodu emisije "Pregled dana" newsmax Adria.

„Osudili smo agresiju Rusije, u Ujedinjenim Nacijama. Glasali smo za zdrav razum ali protiv onoga što je sam Vučić govorio samo dva dana ranije. Naš Tito, sa decom ali bez štafete, na rođendan, bio je primoran. Kako nije glasao hrabrošću već strahom, da prikrije popuštanje opet je nudio robne rezerve. I seljenje panike moglo je da počne.

Sa Vučićević fotografija, na rafove za brašno, sa rafova za brašno na pumpe za gorivo, sa pumpi za gorivo na pultove menjačnica, a u stvari po najboljem kursu razmenilo se na Beoviziji.

U direktnom RTS prenosu narod je birao alternativu, žiri je birao alternativu. Konstrakta je, što bi se reklo, dobila na kvalitet i izlaznost. Promena, dakle, prija, može se izabrati dobro, a ima i ko. I, šta ćete sad? Umete li, što bi rekli mladi, od vajba da napravite hajp?“ upitala je Obućina.

Izvor: Newsmax Adria, Nova.rs