JELENA OBUĆINA - Čeka vlast, čeka opozicija, svi bi da Vučić nešto reši što već rešava ZakonJelena Obućina, komentar za Pregled dana Newsmax Adria

"Sreća predsednik će na televiziju. Četiri dana nema ga nigde, svi strepe i čekaju. Čeka vlast - čeka opozicija. Svi bi da nešto on reši - što inače već rešava Zakon. Ali kome je do Zakona, nek upiše pravni. Kome nije - da gleda RTS, da tamo vidi kako je Zakon nebitan. RIK i GIK isto", rekla je večeras na početku emisije "Pregled dana" na Newsmax Adria Jelena Obućina.
 
„Vlast će gledati da bi razumela – zašto im Vučić jutros ustima Vučevića šapuće da će na jesen novi izbori. A opozicija usitnjena i razjedinjena – da čuje šta sa Beogradom. U međuvremenu: Zavetnica se opet odriče Đilasa, Boško se odriče i Vučića i Đilasa, Đilas se zahvalio Ponošu i Vladeti, Žika POKS se odriče saveza opozicije. Ali svi čekaju – a možda ne bude baš ništa, jer Vučić vlada na prokrastinaciji – odlaganju neprijatnosti, obaveza i odluka. Kako na Republici, tako u gradu. On jednostavno ume da kupi vreme. A zna ponekad da kupi i ljude – odbornike, poslanike, nebitno. Ali sad mu se ne žuri – pa ustima Selakovića isto jutros šapuće „Vidite Bugare, pa kod njih se vlada sastavljala 10 meseci“. Tako da, polako – žaba će se tek kuvati“, završila je uvod u „Pregled dana“ Jelena Obućina.

Izvor: Newsmax Adria, Nova.rs