JELENA OBUĆINA: Predsednik nas vraća na fabrička podešavanja – pod kamen batoJelena Obućina, komentar za Pregled dana Newsmax Adria, 15.5.2022. 

"Šteta što se ova nedelja završava. Jokić i Konstrakta slali su avangardnu sliku Srbije u svet", rekla je Jelena Obućina u uvodu emisije "Pregled dana" Newsmax Adria.

„Od jutros predsednik nas vraća na fabrička podešavanja. Pod kamen bato. Jer gde bi bezbednije sačekali gladnu zimu i svetski sukob. Vučić kaže: mnogo nas košta neuvođenje sankcija, nismo na tržištu kapitala, uslovljavaju nas investitori, ni glumci više neće da dođu da glume ali mi ćemo istrajati.

Zašto ako nas mnogo košta? Zato što predsednik ima glavnu rolu. On glumi da jedini ima principe u politici. Na celom svetu. I šire. Takoreći u političkoj teoriji. U praksi o vladi, premijeru, skupštini nije rekao ništa.

Pominjao je i pištolj na slepočnici, mangupe koji ne smeju da bombarduju Rusiju i kako on mali može da se poigrava sa velikima. I najbolji deo je: ako dođe Tojota skočiće obučen u bazen na Tašmajdanu. Eto idealne prilike da utvrdi ume li i da hoda po vodi“, zaključila je Obućina.

Izvor: Newsmax Adria, Nova.rs