JELENA OBUĆINA: Realno vidimo – može i bez Vlade, jedino je teško bez VulinaJelena Obućina, uvodni komentar za Pregled dana Newsmax Adria

"Dobro veče. Nema ništa novo. Dva i po meseca posle izbora ista pitanja: Hoće li biti sankcija? Gde će Srbija? Sa kim će? Sad doduše imaju i svežija: Hoće li Šapić u Dvor? Hoće li Vesić umesto Tome na Koridor? Hoće li Rasim u vladu? Ali isti je odgovor - ima ko da misli a nisu oni, a nismo ni mi", rekla je na početku emisije "Pregled dana" na Newsmax Adria Jelena Obućina.

„Kadrovska rešenja sad su deo za stranačku razbribrigu. Vi u novinama potražite pod zabava jer realno vidimo, može i bez Vlade. Jedino je teško bez Vulina. U ratno vreme trebaju nam iskusni vojnici, a Vulin je za dve nedelje savladao strojevi korak. Videli smo juče i zato interpretator mladalačkih stavova našeg predsednika ostaje gde jeste – na braniku srpskog sveta. Ostatku planete dali smo šta smo imali. Zapad duži Zoku i doktora Nešu, istok Dačića, Popovića i ministra MUP-a. Jedino je Mali raspoređen vanblokovski. Pare su iznad ideologija ili što bi rekao Bata u Balkan ekspresu „za nas pametne ljude rat ne postoji „. Počeo je Pregled dana“, završila je uvod u emisiju Jelena Obućina.

Izvor: Newsmax Adria, Nova.rs