„Poštovani sugrađani Novog Sada…“ Čestitke Novosađani, zaslužili ste ovakvu predstavnicu u Skupštini



Novosađani čestitamo, konačno imate samo svoju narodnu poslanicu!

Staša Stojanović, sada već poznata članica Srpske napredne stranke uspela je da se probije u vrlo oštroj partijskoj konkurenciji i sopstvenim promovisanjem dođe do poslaničkog mesta u novom sazivu Narodne skupštine.

Ona će se naći na listi SNS-a u parlamentu, a vidno srećna i zadovoljna pohvalila se putem društvenih mreža.

Staša je imala poruku za sve svoje Novosađane koji su, sigurni smo, vrlo ponosni na svoju sugrađanku. Zapravo ona se obratila sugrađanima Novog  Sada, ako ste razumeli.

– Dobar dan poštovani sugrađani Novog Sada. Ja ću u predstojećem sazivu Republičkog parlamenta predstavljati Novi Sad i predstavljaću Srpsku naprednu stranku – rekla je nasmejana Staša.

Nakon ovih divnih vesti sigurni smo da su Novosađani i više nego zadovoljni jer konačno se u politici i kadriranju vodilo računa o kompetentnosti i stručnosti budućih državnih funkcionera.

Staša je sigurno nova mlada nada SNS-a o kojoj je pohvalno govorio čak i sam predsednik Vučić, nakon što je ona prošle godine u centru Novog Sada performansom prekinula konferenciju za medije omladinaca Narodne stranke.

Mlada lavica slika je i prilika svoje stranke i šta ona nudi Srbiji. Novosađani, zahvalite se sami sebi, komšijama, a naročito izbornim apstinentima što su vas nagradili, uz božiji blagoslov, jednom ljudskom veličinom i političkom gromadom kakva je Staša Stojanović.

Posle neka neko kaže da se članstvo u partiji i najupornije botovanje dobrano ne isplati.

Nakon smrti Đoleta Balaševića tražilo se novo prvo lice Novog Sada. Potraga je završena, čestitamo srećnoj dobitnici, ali pre svega blagoslovenim Novosađanima.

Beograd se nakon ove vesti trese i moli da to ne bude ponovo Goran Vesić. Oni su se, izgleda, već pomirili da je to novo lice Aleksandar Šapić, filmski junak koji u realnosti tumači lik Gangule.