SAVO MANOJLOVIĆ: Željko Mitrović i cela ekipa na vlasti preziru izbegliceDirektor kampanje Kreni-promeni Savo Manojlović izjavio je da su "profiteri, uz koje se nalazio i vlasnik TV Pink Željko Mitrović, devedesetih godina prošlog veka izgubili i ratove i teritorije i ljude".

Manojlović je saopštio da Mitrović i „cela ta ekipa na vlasti“ prezire izbeglice i njihovo stradanje.

„Oni nas smatraju nižom vrstom. Mi smo dokaz njihove nesposobnosti i pokazatelj da su se obogatili kao ratni i mirovni profiteri na zgarištima, suzama i kovčezima. Iako dezerteri, imaju izmišljene priče kako su se herojski žrtvovali braneći nikad napadane mostove“, rekao je Manojlović.

Savo Manojlović je kazao da njegovi roditelji u Prištini nisu prodali ništa od imovine.

„Mnogi Srbi su morali da prodaju svoju imovinu i u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i na Kosovu i Metohiji da bi preživeli, nakon što su profiteri, uz koje se nalazio Mitrović, gubili i ratove i teritorije i ljude“, ocenio je on.

Dodao je da je suština tih napada konstantno skretanje pažnje s brojnih „marifetluka“ aktuelne vlasti.

„Suština tih napada je i da se skrene pažnja s činjenice da Pink i Hepi nemaju zakonskih uslova za nacionalnu frekvenciju i da gospodin Mitrović i dalje nije rekao ko je naručio spot protiv Olivera Ivanovića, iako je to javno obećao u emisiji kod Ljubice Gojgić“, naveo je Manojlović.

Izvor: Beta, N1 Beograd