JELENA OBUĆINA - Vučić kaže da su Hrvati sami napravili cirkus, greh se svodi da je ''samo hteo da položi cvet''



Jelena Obućina, uvodni komentar za Pregled dana Newsmax Adria

"Razgovori o mandataru ostali su u senci Jasenovca. Završeni su tako da se ne zna ko je mandatar jer se o njemu nije ni pričalo. Predsednik je zadovoljan - toj temi posvetio je 12 minuta konferencije. 

Energetska stabilnost ostala je u senci Jasenovca. U svakom trenutku možemo da ostanemo bez gasa i struje, ali naporni rad obezbedice stabilnost na jesen i zimu. Predsednik je toj temi posvetio šest minuta", rekla je na početku emisije "Pregled dana" na Newsmax Adria Jelena Obućina.

„Hrana je ostala u senci Jasenovca. Brine suša ali dobro je stanje. Na hranu otpalo dva minuta. 

Investicije su ostale u senci Jasenovca. Ne odustajemo ni od jednog projekta – svi putevi plus metro – tri minuta vremena. 

A onda Jasenovac – duže od pola sata. Hrvati su sami napravili cirkus, greh se svodi da je u zemlji EU hteo da položi cvet. Da dođe i ode sa jednom kamerom. I predsednik ne veruje u surovu kampanju medija u kojoj su iste sve naslovne strane. A evo i današnjih vesti koje bi vam promakle zbog Jasenovca. Krompir će iduće godine biti 40 odsto skuplji. Bankarske usluge će biti skuplje od 1. avgusta. Ponovo je odloženo pripremno ročište za Jovanjicu II. Na to nije otpao ni minut konferencije“, završila je uvod u „Pregled dana“ Jelena Obućina.

Izvor: Newsmax Aria, Nova.rs