Vučić je potpuno pogubio konce: Svađao se sa uvodom Jelene ObućineGostujući na televiziji Pink, predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije odoleo, a da ne prokomentariše uvod Jelene Obućine iz jučerašnjeg dnevnika Nova S.

Iako tvrdi da ne gleda televiziju Nova S i N1, predsednik Srbije Aleksandar Vučić uvek rado komentariše sve što rade novinari tih televizija. Sat i po vremena pre njegovog gostovanja na televiziji Pink, emitovan je Denvnik TV Nova S, a predsednika je naročito pogodio uvod Jelene Obućine koja je, između ostalog, rekla.

„Pošto ne može ostavkom, predsednik za kupovinu vremena koristi tuđa leđa, naše pare i budućnost apsolutno svih“.

Predsednik je rekao da mu se „čini da građani sve razumeju“.

„Tobož njenim parama i ne znam čim… Sve naše pare su koristile neke bivše vlasti i ništa nisu uradili. Meni je ovo mnogo važno i drago mi je da ovakva demokratija u Srbiji postoji i da možete da slušate ovakve optužbe, ničim potkrepljenje“, rekao je Vučić, koji je naveo da on ne gleda Denvnik Nova S, jer mora da donosi, kako kaže, strateške odluke.

„O kojim to parama govorite. Ja nisam bogatiji nego što sam bio u poslednjih 10 godina. Preko čijih leđa, šta ste to vi osetili“, ljutito je Vučić govorio o uvodu Jelene Obućine.

Izvor: Nova.rs