JELENA OBUĆINA - Pošto ne može ostavkom, predsednik za kupovinu vremena koristi tuđa leđa, naše pare i budućnost apsolutno svihJelena Obućina, uvodni komentar za Dnevnik Nova S

"Kriza na Kosovu je ovoga puta stvarna. Čemu služi? Ako čitate novine - da sačuva stradalni narod, polje božurova slavnih, zaustavi zuluma. Jok, služi da prebaci temu jer smo izgleda odbili novi sporazum najmoćnijih o kojem ne znamo ništa", rekla je na početku Dnevnika na TV Nova S Jelena Obućina.

„I zato da urušimo i stari kada ga već Kurti ignoriše, pa pošto ne može svojom ostavkom predsednik za kupovinu vremena koristi tuđa leđa, naše pare i budućnost apsolutno svih.

U međuvremenu, ne prestaje ni inflatorna, ni budžetska kriza. Rešeni su da država digne komercijalni kredit da sruši Savski most jer rušenje im dobro ide, a kredit će plaćati svi građani Srbije, pa i ovi što su na Kosovu ostali bez plata.

Sve su to krize ali jedan je rat – države. Pošto nisu pomogli štandovi ispred poslovnica SBB, sad su ih uveli u opštine da se ništa ne krije, da se vidi sila države nad stranim investitorom. Ali zašto tu stati, dajte i petu frekvenciju poslušnima. Biće još kriza, zatrebaće“, završila je uvod u Dnevnik Jelena Obućina.

Izvor: Nova.rs