Poslanik SPS-a gledao p*rno film u Skupštini, u SNS-u ljuti



Na društvenoj mreži Tviter pojavio se snimak iz Skupštine Srbije na kom se vidi kako poslanik Socijalističke partije Srbije Zvonko Stević na svom mobilnom telefonu, za vreme sednice o Kosovu, gleda p*rno film. Snimak se pojavio usled kritika koje na račun socijalista stižu iz Srpske napredne stranke i lidera naprednjaka Aleksandra Vučića.

Predsednik Izvšnog odbora SNS-a Darko Glišić izjavio je za TV Hepi da je u vreme kad se u Skupštini „kidisalo na Vučića“, poslanik socijalista iz Gračanice Zvonko Stević gledao p*rno film.

Dok je Glišić govorio o Steviću na televiziji je pušten snimak s leđa kako poslanik gleda p*rno film na mobilnom telefonu.

Na pitanje može li se još sarađivati sa socijalistima, Glišić je rekao da se videlo šta se dešavalo na sednici Skupštine Srbije o Kosovu na kojoj je „svako pokazao svoje lice i naličje, ko je sklon nasilju, a kome je preče da gleda p*rno film“.

Glišić je izjavio da ne isključuje da će vrlo brzo biti održani izbori i poručio SPS-u da SNS nije „ovca koju više mogu da šišaju“ i ponašaju se kao do sada.

„Mene lično da pitate najbolje je da (izbori) budu sutra, ili za vikend, ali mudriji ljudi u stranci, na čelu sa Vučićem, nas malo emotivnije će da primire, pa ćemo svi zajedno da donesemo odluku koja će biti najbolja za Srbiju“, rekao je Glišić, navodeći da će unutar SNS-a trajati cele sedmice konsultacije.

Govoreći o socijalistima, rekao je da su „bacali teret na leđa SNS-a, a oni su tako rasterećeni trčkarali i sebi pripisivali zasluge, pri tome okretali glavu kad se napada Vučić i njegova porodica“, navodeći i da je jedino Vučić zaslužan za otpriznavanje Kosova.

On je rekao i da „ima osećaj“ da su socijalisti „otvorili vrata“ za svoju saradnju i na drugim stranama i da se mora videti šta da se radi.

„Dara je prevršila meru, doterali smo cara do duvara, nema sad dalje, moramo da raščistimo – ili smo svi u istom rovu i borimo se za Srbiju ili ne možemo da budemo sa onima koji su malo kod nas u rovu pa malo pretrče u rov protiv nas“, rekao je Glišić.

Stević podneo ostavku

Poslanik socijalista Zvonimir Stević podneo je ostavku na mesto poslanika nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak na kom se vidi kako gleda p*rno film za vreme sednice o Kosovu.

Paunović je za skupštinskom govornicom potvrdila da je Stević iz podneo ostavku na funkciju poslanika, ali ne i nezvanična saznanja da više neće biti potpredsednica parlamenta, odnosno šefica poslaničke grupe socijalista.

„Ostavku je podneo kolega Zvonimir Stević, sve ostalo su novinski natpisi”, rekla je Paunović i dodala da poslanička grupa SPS u punom kapacitetu radi i učestvuje u skupštinskoj raspravi.

Paunović je rekla da možda poslanička grupa SPS treba da preispita svoj rad.

„Možda i treba da o tome koliko sam ja kvalitetno radila na mestu potpredsednice Skupštine i šefa poslaničke grupe donese odluku rukovodstvo SPS-a, ali ne rukovodstvo bilo koga ko sebe vidi kao potencijalnu vlast isključivo na bazi toga što će probati da uruši integritet SPS-a, Ivice Dačića, koalicije i predsednika Aleksandra Vučića“, rekla je ona.

Na sednici Predsedništva SPS-a, prema nezvaničnim saznanjima N1, danase je doneta odluka da Paunović više ne bude potpredsednica parlamenta, kao i da šef poslanika socijalista, umesto nje bude Vladimir Đukić, direktor bolnice „Dr Dragiša Mišović – Dedinje“. Takva saznanja, međutim, dosad nisu zvanično potvrđena.

Podsetimo, beogradski mediji su preneli da je predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić na sastanku vrha stranke, poručio da je spreman da ide na izbore kao kandidat za premijera, ali da „neće popustiti pod ucenama – ni Zapada, ni SPS-a, ni lažnih desničara“.

Kako su prenele „Večernje novosti“, Vučić je ocenio da je SNS na sednici Skupštine o Kosovu, bio usamljen u odbrani državnih interesa.

„Veoma sam razočaran ponašanjem socijalista, koji su bili negde između, želeći da se dodvore svima“, prenele su „Novosti“ Vučićeve reči.

Predsednik Izvšnog odbora SNS-a Darko Glišić izjavio je da ne isključuje da će vrlo brzo biti održani izbori i poručio SPS-u da SNS nije „ovca koju više mogu da šišaju“ i ponašaju se kao do sada.

Glišić je za TV Hepi rekao da je u vreme kad se u Skupštini „kidisalo na Vučića“, poslanik socijalista iz Gračanice Zvonko Stević gledao p*rno film, i da je na sednici o Kosovu „svako pokazao svoje lice i naličje, ko je sklon nasilju, a kome je preče da gleda p*rno film“.

Izvor: N1 Beograd, Beta, FoNet