JELENA OBUĆINA - Vučić je prihvatio sporazum, a sporazum je pravno obavezujućiJelena Obućina, uvodni komentar za Dnevnik Nova S

"To što je sud u Hagu potpisao poternicu za Putina, kineskog predsednika ne zanima. On taj sud ne priznaje i stigao je u posetu Putinu. 

To što su Švajcarci potpisali hitno preuzimanje svoje druge najveće banke, Evropsku centralnu ne zanima. Saopštava - sistem je otporan, ima solidnu podlogu", rekal je Jelena Obućina u uvodu u Dnevnik na TV Nova S.

„To što Vučić nije ništa potpisao, Evropljane i Amerikance ne zanima. Prihvatio je, objašnjavaju. Sporazum je pravno obavezujući.

To što je Viši sud potpisao zatvor za Simonovića, novinara Jovanovića zanima, ali on zna da je to drugi put prvostepena kazna. Sad će opet žalbe.

To što su Mila svi otpisali uoči drugog kruga ne znači ništa dok birači 2. aprila, tu odluku ne potpišu.

Potpisao je i Aca Bosanac sa državom ugovor za kupovinu Geneksa. Čeka se uplata – 20 miliona evra. A potpis onog čija imovina vredi 20 milijardi, danas su najavili svi svetski mediji. Medijski mogul Ruper Merdok venčaće se u 92 godini – peti put“, završila je uvod u Dnevnik Jelena Obućina.

Izvor: Nova.rs