JELENA OBUĆINA - Nema više Mila na crnogorskom tronu, čestitamo građanima Crne Gore. A mi imamo svoju muku, svesni da nam vreme nije saveznik...



Jelena Obućina, uvodni komentar za Dnevnik Nova S

"Nema dogovora dok je Kurti tu, iz Verone, posle Sajma vina poručuje predsednik, trezan. Znači, svestan šta izgovara i čime se kocka. Nema šanse da osude Hašima Tačija, poručuju u srpskim medijima analitičari, svesni da najpoznatije haške aždaje brane njihove zločine", rekla je Jelena Obućina na početku Dnevnika na TV Nova S.

„Nema Srbije kao porodice ni kada se ubijaju žene, ni kada se zlostavljaju devojčice, tvrdimo mi, svesni da konferencije ne donose ništa osim promocije ministara na televizijama.

Nema izvoza jaja, a neće ga ni biti jer ne damo kokama dovoljno prostora koliko traži EU. Svesni da stiže Uskrs, proizvođači najavljuju poskupljenja.

Nema više ni Mila na crnogorskom tronu. Svesni da je 30 godina previše, birači su overili samo ono što je vreme nametalo.

Čestitamo građanima Crne Gore, mi imamo svoju muku, svesni da nam vreme nije saveznik“, završila je uvod u emisiju Jelena Obućina.

Izvor: Nova.rs