Nikola Jokić podržao SNS: Objavljen spisak sa oko 2.000 ličnosti koje su podržale VučićaBeogradski dnevnik Večernje novosti objavio je danas spisak sa oko 2.000 imena značajnih ličnosti koji su podržali izbornu listu „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na TV Pink zahvalio ljudima koji su se angažovali i podržali Srpsku naprednu stranku, a posebno je pomenuo košarkaša Nikolu Jokića i njegovu braću, Janka Tipsarevića, Mirka Vasiljevića, Darka Tanaskovića.

„Ta imena nešto znače“, rekao je Vučić.

Vučić uvukao Jokića u kampanju

Nije ovo prvi put da je Jokić potpisao podršku Vučiću i SNS, tako je bilo i na prethodnim izborima. Ovog puta je Vučić odlučio da priča baš o najboljem košarkašu planete.

Na spisku se među sportistima nalaze i Dragan Džajić, Dragan Stojković Piksi, Boban Marjanović, Željko Rebrača, Dejan Tomašević, Bogdan Obradović, Božidar Maljković, Duško Tošić, Milan Borjan, Nemanja Majdov, Đula Mešter, Jelena Nikolić, Stevan Dika Stojanović, Nikola Lazetić, Aleksandar Karakašević, Viktor i Mate Nemeš, Jugoslav Vasović, Denis Šefik, Nenad Lalatović, Pero Antić, Vlade Đurović.

Izvor: Danas, Nova.rs