Poznate žene iz Srbije pružaju podršku Severini nakon oduzimanja detetaSeverini je, po odluci Vrhovnog suda ukinuta presuda iz 2021. godine i sada potpuno pravo nad starateljstvo još uvek maloletnog Aleksandra (11) ima samo otac, Milan Popović

Nakon što je Vrhovni sud u Hrvatskoj poništio presudu Županijskog suda u Splitu i muzičkoj zvezdi Severini Vučković u potpunosti oduzeo zajedničko starateljstvo nad sinom Aleksandom, mnoge poznate dame iz Srbije su se oglasile.

Među njima je najpre Milena Radulović koja je istakla da će Severini uvek pružiti podršku.

- Izgleda da se tema "majka" ne završava. Podrška Severini, kojoj ponovo oduzimaju starateljstvo i njenoj strasnoj borbi za svog sina, koji se izjasnio da želi da bude sa mamom, naravno - napisala je Milena na Instagramu.

Takođe, Nataša Bekvalac, Milica Todorović, Emina Jahović, Tijana Dapčević, Sofija Milošević su ostavila emotikone srca ispod srceparajuće Severinine objave u kojoj je pokušala da opiše svoju bol.

- Nemojte nikada dirati nečiju majku, niste svesni šta sve Bog može da vam uradi - napisala je Seka Aleksić.

Severini je, po odluci Vrhovnog suda ukinuta presuda iz 2021. godine i sada potpuno pravo nad starateljstvo još uvek maloletnog Aleksandra (11) ima samo otac, Milan Popović.

Izvor: Telegraf.rs