Tim: Verovali smo Vladi Srbije i bili previše euforični


Dominik Tim je na Instagramu poručio da mu je žao zbog toga što su neki igrači i ljudi koji su imali veze sa Adria Turom zaraženi virusom korona. Kaže da su on i ostali učesnici bili previše euforični.

Adria tur je napravio veliki odjek u svetu sporta zbog toga što je nekoliko igrača pozitivno na virus korona. Prvi je to u Zadru bojavio Grigor Dimitrov, a posle njega se ispostavilo da su pozitivni i Viktor Troicki, Borna Ćorić, Novak Đoković, njegova supruga i kondicioni trener. Među onima koji su negativni je Dominik Tim koji poručuje da je šokiran zbog vesti sa Adria tura.

"Igrali smo bez publike nedeljama i bili smo više nego srećni što ćemo imati navijače na jednom događaju. Verovali smo Vladi Srbije i njenim pravilama oko kornone, ali smo bili previše optimistični. Naše ponašanje je bila greška, bili smo previše euforični. Veoma mi je žao", napisao je austrijski teniser i pobednik Adria tura u Beogradu Dominik Tim.

On je dodao da se testirao pet puta u poslednjih deset dana i da je negativan, a poželeo je svima koji su inficirani sve najbolje i poželeo im je brz oporavak.

Izvor: N1 Beograd