Premijerki u Hit Tvitu greškom suflirali “Udario me autobus”


Miroslav Vujović, sada već poznatiji kao Sufler, objavio je novu epizodu svog Jutjub serijala "Da li me čujete?", posvećenu gostovanju premijerke Ane Brnabić u Hit Tvitu i njenoj sada već naširoko poznatoj rečenici "Udario me autobus".


Jedan od članova kreativnog tima “Njuznet” i “24 minuta” ovoga puta odlučio je da se našali na račun premijerkinog gostovanja i načina na koji je opravdala broj umrlih od virusa COVID-19.

Nakon nekoliko sekundi “Uf, uh” i “Ne znam”, premijerka i zbunjeni sufler doveli su sebe u nezgodnu poziciju. Suflermen joj je u brzini, greškom, rekao da kaže “Udario me autobus”, zbog čega se iste sekunde pokajao.

“Nisu svi ljudi pozitivni na kovid preminuli od toga. Evo banalnog primera. Ja recimo imam simptome, odem u kovid ambulantu, testiram se i stigne pozitivan nalaz. Kako stigne nalaz, upisuju me u bazu podataka. Imam komplikacije, krenem na Infektivnu i udari me autobus. Poginem. I ja sam naravno preminula u toj bazi podataka. Mislite da treba da se brojim kao da sam preminula od koronavirusa? I takvih ima XY slučajeva”, rekla je Brnabić, izvorno u “Hit Tvitu”.

Jedanaesta epizoda serijala dolazi nakon već objavljenih hit epizoda u kojima je sufler obrađivao aktuelne događaje u zemlji –  Svađu Svetlane Cece Ražnatović i Čedomira Jovanovića u “Hit Tvitu”, Vučićevu posetu Nišu, konferencije za novinare, razgovor sa Željkom Mitrovićem i intervju koji je novinarka Jovana Joksimović uradila sa Vučićem u “Prvoj temi”.

Vujović je ranije na Tviteru naveo da je dugo razmišljao o realizaciji ovog projekta, a da je tek tokom izolacije zbog pandemije koronavirusa uspeo da ga ostvari. Kako navodi, koncept je pozajmio od britanskog komičara Majkla Spajsera.

“Nije da baš ništa nisam radio tokom karantina. Dugo mi se ideja o sufleru motala po glavi i konačno je porodih. Koncept sam pozajmio od britanskog komičara Majkla Spajsera. Prva epizoda iz serijala ‘Da li me čujete?’”, napisao je on tada na Tviteru.

Izvor: Nova.rs