Velja Ilić poručio Vučiću: Ili ćemo izginuti ili ćeš nestati


Lider Nove Srbije Velimir Ilić poručio je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da će, ukoliko odluči da izađe na ulicu, "izginuti" u nameri da ga zauvek ukloni sa političke scene. Ilić je rekao da Vučić nije predsednik države, već "običan smrad i gov..."

Upravo se na taj način lider Nove Srbije obratio Aleksandru Vučiću na video snimku koji je objavio na društvenoj mreži Tviter. Očito ljut zbog izbornog neuspeha i situacije u kojoj se trenutno Srbija nalazi, Ilić je svoj bes iskalio na svog najvećeg političkog protivnika, a nekada velikog prijatelja – Aleksandra Vučića.

“Ti nisi predsednik Srbije. Ti si go.. najobičnije, koje je uništilo ovu zemlju. Smradu jedan smrdljivi. Proganjao si, terao si, radio si šta si hteo i gde si nas doveo – uništio si sve što miriše na Srbiju”, poručio je Ilić Vučiću.

Ilić je i dodao da je Aleksandar Vučić svog brata “vodio kod Putina kako bi mu pronašao bazu i kako bi ga smestio tamo gde se nalazi Marko Milošević.

“Nova Srbija nije htela da prihvati nikakve ostavke, već ćemo se boriti do zadnje kapi krvi. Mi ako izađemo na ulicu, zapamti Vučiću, ili ćemo izginuti ili ćeš ti nestati sa političke scene. Neće biti šetnje. To sa šetanjem je za mene nepoznat termin”, istakao je Ilić.