Zaharova susret Vučića i Trampa uporedila sa scenom iz filma "Niske strasti", reagovali Marko Đurić, Vulin...



Nakon posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Vašingtonu i susreta sa predsednikom SAD-a Donaldom Trampom, oglasila se i portparolka Ministrarstva spoljnih poslova Rusije. U "odbranu" predsednika stali Marko Đurić i Aleksandar Vulin.

Naime, Zaharova je na svom Fejsbuk profilu objavila fotografiju predsednika Srbije iz Bele kuće, upoređujući je sa kultnom scenom iz filma "Niske strasti".

"Ako ste pozvani u Belu kuću, a stolica je postavljena kao da vas ispituju, sedite kao na fotografiji br.2, ko god da ste. Verujte mi", napisala je ona.




Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Kosova Avdulah Hoti su s predsednikom SAD Donaldom Trampom u Beloj kući potpisali sporazume o normalizaciji ekonomskih odnosa Beograda i Prištine.

Vulin: ''Iza Vučića ostaju dela, iza Zaharove zloba koje će da se stidi''

Ministar odbrane Aleksandar Vulin ocenio je da je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova uvredila sve one koji brane i Rusiju i Srbiju. 

"Zaharova je uvredila sve nas koji i Rusiju i Srbiju branimo na težim mestima od njenih fejsbuk objava. Neprijatelji Srbije i Rusije su danas obradovani sitnom zlobom Zaharove. Iza Vučića ostaju dela, iza Zaharove zloba koje će da se stidi", naveo je Vulin u saopštenju. 

On je poručio da je "Vučić jedini državnik u Evropi koji je odbio da uvede sankcije Rusiji i vrhovni komandant vojske sa kojom oružane snage Ruske Federacije imaju najvišu i najplodniju saradnju". 

Vulin je dodao da se "veličina čoveka ne meri ni veličinom stolice na kojoj sedi ni veličinom sile u čije ime govori, već veličinom hrabrosti da na svakoj stolici brani svoj narod i prijatelje svog naroda".

Izvor: N1 Beograd