Palma zvao Anu Brnabić na bunga-bunga žurke



Premijerka Srbije otkrila je da je pre 4 godine dobila poziv da se pridruži žurkama koje organizuje Dragan Marković i koje imaju čudno ime. "Na tim bunga-bunga žurkama se zabavljamo, pevamo, tu mogu da se ljube muškarci sa ženama, žene sa ženama, ali ne mogu muškarci s muškarcima", kazala je ona.

Zgodne, često veoma mlade žene obučene u kostime časnih sestara, ali i policajki. Oko njih brdo hrane i još više pića. I naravno, droge.

„Prilikom prvog dolaska u vilu dobila sam 2.000 evra u gotovini lično od Berluskonija, koji je tada rekao: ‘Bez uvrede’. Te noći videla sam dve mlade žene u crnim tunikama, s belim velovima i krstovima kako zavodljivo plešu pred Berluskonijem, skidajući jedan po jedan komad odeće“.

Ovako je pre devet godina čuvene razvratne privatne žurke koje je organizovao Silvio Berluskoni u svojoj vili opisivala Nikol Mineti, zubarka italijanskog političara. Sam termin „bunga-bunga“ nastao je 2010. kad je Berluskoni optužen da je imao seks s maloletnom prostitutkom, što je došlo i do suda, na kome se Italijan branio rečima da nije znao da je prostitutka maloletna.

Pet godina kasnije, sudeći po rečima Ane Brnabić, slične žurke organizovao je i Dragan Marković Palma, svemoćni lider Jedinstvene Srbije i prvi čovek Jagodine.

„Zvao me da učestvujem na njegovim bunga-bunga žurkama. Na tim bunga-bunga žurkama se zabavljamo, pevamo, tu mogu da se ljube muškarci sa ženama, žene sa ženama, ali ne mogu muškarci s muškarcima“, kazala je Brnabić te 2017. godine za Kurir

Četiri godine kasnije stiže jezivo svedočanstvo jedne od osoba iz neposredne blizine Dragana Markovića, koji tvrdi da je Palma godinama organizovao žurke s maloletnim devojčicama kojima su pristustvovali brojni biznismeni, ali i političari.

“Nakon Marinikinog gostovanja u Jagodini, kao muškarac i roditelj koji zna šta se dešava, rešio sam da ispričam taj deo mog rada za Markovića. Ne mogu reći gospodina, zato što to svakako nije. Radio sam u hotelu Končarevu, a zna se ko stoji iza fiktivnog vlasnika tog hotela. To je Markovićev hotel”, navodi svedok koji objašnjava šta se sve događalo u pomenutom objektu.

“U tom hotel nakon raznoraznih žurki na kojima su pevale naše istradne zvezde, taksijem iz Beograda, posredstvom raznih likova su dovožene devojčice. Po mom slobodnom uverenju imale su između 15 i 18 godina. Ljudi koji su dolazili s njim su bili njegovi koalicioni i poslovni partneri. Znalo se da posle takvih žurki te devojčice idu s njim ili s njima. Uglavnom je to nakon napijanja tih devojčica. Njegove hostese su nagovarale te devojčice, govorile da im neće biti ništa, da će sve biti u redu. A ja verujem da su to traume za tu decu”, rekao je on. 

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić takođe je optužila Markovića i njegove saradnike za podvođenje devojčica od 15 godina:

„Podvođenje žena i devojčica ne idu samo uz mafiju. One su gotovo svakodnevica u našoj Srbiji. Danas znam da je podvođenje žena i devojčica svakodnevna stvar u Jagodini u kojoj vlada Dragan Marković Palma. Ovo što ću vam predstaviti je monstruoznije od bilo kog napada i pljačke o kojoj sam do sada pričala. Pozivam sve ljude u Srbiji i Jagodini da se okrenu oko sebe i da nam pomognu svojim iskazima i svedočenjima i da konačno ovo sučeljavanje s monstrumima iz vlasti otvorimo jednom za svagda”, navela je potpredsednica SSP.

Nakon uvodnog izlaganja na konferenciji, ona je prikazala video-snimak svedočenja čoveka koji je upućen u slučaj podvođenja.

Vrlo brzo nakon ovih optužbi oglasio se Palma, najpre rekavši da su optužbe Tepićeve „laž“, a onda je poručio i da će otići u Tužilaštvo, „posle čega će Marinika u zatvor“.

Bunga-bunga žurke na koje je pozivao Anu Brnabić nije pominjao.

Izvor: Nova.rs