Ikodinović o Šapiću: Nemoć koja se iskazuje kroz agresiju…Danilo Ikodinović prokomentarisao je gostovanje Aleksandra Šapića u emisiji "Utisak nedelje" na televiziji Nova S.

Nakon žučne rasprave predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića sa Aleksandrom Šapićem, liderom Srpskog patriotskog saveza (SPAS), stranke koja bi uskoro trebalo da se stopi s Srpskom naprednom strankom, u emisiji “Utisak nedelje”, usledile su brojne reakcije.

Legendarni odbojkaš Andrija Gerić nije bio oduševljen potezima i nastupom Šapića, rekavši mu da je ušao u Mordor.

Posebnu pažnju privukla je jedna poruka Šapića trećem gostu, Slobodanu Georgievu, u pretećem tonu, sa pitanjem „da li zna kako bi prošao da mu se ovako obrati na ulici“.

To je prokomentarisao na indirektan način Danilo Ikodinović, koji je sa Šapićem svojevremeno bio tvorac velikih vaterpolo uspeha naše reprezentacije.

„Nemoć koja se iskazuje kroz agresiju, dozvoljena je, eventualno, u svlačionici posle izgubljene utakmice, ali ako je u pitanju velika politička ambicija sa još odgovornijim funkcijama, to naš narod nikako ne zaslužuje i to nikako ne treba da dozvolimo“, poručio je Ikodinović.

Izvor: Nova.rs