MARINIKA TEPIĆ - Dišemo mu za vratom



Autorski tekst: Marinika Tepić

Dišemo mu za vratom

Prezire red i zakon. Gnuša se kritike i istine. Grči se na pitanja i potpitanja. I sve će učiniti, slomiti i samleti za očuvanje slike o sebi. Poturajući, naravno, druge da ostavljaju potpise i krvave tragove za njegov račun. To je ono što pokušava da sakrije, a mi mu ne damo

Ona Tepić...
Najveća preletačica u istoriji...
Hoće da upropasti namensku industriju...
Plaćena da radi protiv Telekoma...
Ako je tačno to što Marinika Tepić tvrdi za Palmu, onda je to opasno, a ako nije tačno, onda je još opasnije...
Rekli su mi da su je gađali kokoškom da bi se branili, jer je ona došla na stepenište SNS da se obračuna...
Neka kaže da li je uzela od Belivuka 200.000 evra...
A, nema porše? A što se onda vozi u poršeu?

Da ne živite u Srbiji, pomislili biste da ovo može da izgovara samo jedan nesrećan, uplašen i zbog toga pomahnitali čovek. I uglavnom starački mrzovoljan, jer nije išao na more, niti će ići, pošto od ranog jutra mora prvi da zauzme klupu za nove laži i „kad sam ja to“ bajke, kako bi gorima i od sebe, koje bira u društvo - bio Nešto!

To Nešto je predsednik naše države.

I to Nešto je sramota naše Srbije.

Formalno ime mu je Aleksandar Vučić, a neformalno Šef mafije i Firer Srpske napredne stranke.

Nema potrebe da biram reči, nema razloga da stvari ne nazovem pravim imenom, nema te političke korektnosti koja je iznad istine.

A istinu sam u ovom istom i dragocenom NIN-u rekla još odavno: njegova Srpska napredna stranka nije organizacija koja upravlja mafijaški, već je to mafijaška organizacija koju su samo registrovali kao političku organizaciju.

Tako izgleda dan pod Vučićem.

Tako izgleda kada huligan vodi državu!

Tako izgleda lice i naličje Zla!

Divljaštvo, destrukcija i bes, gola sila, pretnje i laži.

Juče je pretio Oliveru Ivanoviću, Aleksandru Obradoviću, nama, danas će nekoj nastavnici, sutra svakom ko mu se nađe na putu ili koga ne može da kupi.

Zbog toga ovo Nešto prezire red i zakon. Gnuša se kritike i istine. Grči se na pitanja i potpitanja. I sve će učiniti, slomiti i samleti za očuvanje slike o sebi. Poturajući naravno druge da ostavljaju potpise i krvave tragove za njegov račun.

To je ono što pokušava da sakrije, a mi mu ne damo. Dišemo mu za vratom i ne dozvoljavamo da se izvuče.

Dokazujemo da je zavio u crno namensku industriju i preslišavao GIM, ne da bi sankcionisao oca i sina Stefanoviće, već da bi zapravo sa svojim dilerom Slobodanom Tešićem preuzeo i njihov posao.

Dokazujemo da je državni Telekom zadužio toliko da je sam sebi pojeo sopstvenu vrednost, ne da bi spasavao Telekom, već da bi spasavao sopstveni rejting neposrednom ili posrednom kupovinom poslušničkih TV kanala.

Dokazujemo da nije samo njegova bratija do lakata, ma do grla, u korupciji i kriminalu, već i bratije baš onih kojima se najbliže okružio - Mali, Brnabić, Кisić...

Кumova ništa manje nego puta 75, reče jednom i sam.

Još kad se ukombinuju bratije i kumovi, zaboravljeno pitanje je i ko tu zapravo koga „drži“?!

Prvi brat Srbije Vučić, Prvi kum Srbije Nikola Petrović i Prva sestra Srbije Brnabić stvarno misle da smo zaboravili kako je Ana obezbedila ulazak u Vladu? Najpre je 2015. spasavala kuma Nikolu Petrovića, javno „negirajući“ da je reketirao njenu kompaniju Continental Wind za vetropark Čibuk 1. Ta laž joj je bila ulaznica za Vladu. Nekoliko meseci kasnije, 2016. postaje ministarka, a već 2017. i premijerka. Tehnika obrnutog reketa. Afera „Asseco“ sa ispumpavanjem para kroz firmu njenog rođenog brata, Igora Brnabića, tek je faza 2.

Dokazujemo i da tužilaštvo sme da gleda Palmu samo na režimskim televizijama, a nikako na stolici prekoputa za davanje izjave ili, taman posla, u Tužilaštvu za organizovani kriminal. Jer ako pedofila i organizatora prostitucije Nešto nije videlo, nije se ni dogodilo. Te devojčice i devojke nisu ćerke prvog reda! I ko im je kriv što se plaše i što i bez sudske zaštite ne završe sve same. Lakše je njima, nego da Nešto ostane bez koalicionog šrafa.

Opširnije u štampanom izdanju NIN-a od 12.8.2021.