Ceca Bojković o Kisić Tepavčević: Markovića će svi pamtiti, a ko je ona uopšteČuvena glumica Svetlana Ceca Bojković osvrnula se na istup ministarke Darije Kisić Tepavčević, koja je na svom Instagram nalogu izvređala legendarnog reditelja Gorana Markovića, navodeći da će "kad prođe određeni broj godina, i dalje će svi znati ko je Goran Marković, a šta će znati o toj osobi – ko je ona uopšte".

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Srbije Darija Kisić Tepavčević izvređala je na svom Instagram nalogu reditelja Gorana Markovića, iznoseći, kako je navela, anamnezu njegove bolesti.

„Кaže da je depresivano potišten. Govori da treba streljati predsednika Srbije Aleksandra Vučića! O krvi govori kao o vodi. Pričinjavaju mu se logori za ljude. Srbija mu je „dno dna“. Bernar Anri Levi mu je „vrh vrhova“! Ogroman novac koji je dobio od RTS-a za snimanje serija i filmova čuva za crne dane. U flešbekovima vidi Prag“, navela je ministarka.

„Кaže da bi voleo kad poraste da bude Кusturica. Mrzi Daru, a voli Aidu. Napominje da voli partizane, a mrzi četnike. Srbi mu se gade. Film o Golom otoku mu je i dalje opsesija. U tom ‘filmu’ on sebe vidi kao komandanta logora. Bacio bi sve u Petrovu rupu! Ili, sa prijateljem Levijem, sve Srbe odveo u Žutu kuću“, napisala je Kisić Tepavčević.

Svetlana Ceca Bojković, opisala je izjavu ministarke Kisić kao ružnu i bednu.

“Muka mi je da o tome govorim. To je ružno, ali pre svega bedno. Na kraju krajeva, kad prođe određeni broj godina, i dalje će svi znati ko je Goran Marković, a šta će znati o toj osobi – ko je ona uopšte”, rekla je Ceca Bojković.

Izvor: N1 Beograd, Nova.rs