Burno na TV Hepi, Ćuta prozvao Marića: Sutra ćeš odavde da pljuješ Vučića



Aleksandar Jovanović Ćuta, prvi na listi koalicije “Moramo”, gostovao je na TV Hepi, u emisiji koju je vodio Milomir Marić. U burnoj atmosferi, Ćuta je isprozivao Anu Brnabić i Aleksandra Vučića, ali i samog Marića. “Ti ćeš sutra, kad neko drugi dođe na vlast, ladno ovde početi da pljuješ Vučića”, rekao je Ćuta Mariću.

Opozicioni kandidati na izborima počeli su da gostuju na prorežimskim televizijama, pokušavajući da iskoriste svaki minut prostora da bi izneli svoj program, ali i da pričaju o stanju u Srbiji.

Tako je Aleksandar Jovanović Ćuta prihvatio poziv da gostuje na TV Hepi, a nije propustio da pomene vilu u kojoj je živela Jovanka Broz, Vučićeve savetnike Tonija Blera i Gerharda Šredera, ali i Milorada Vučelića.

A evo kako je razgovor tekao:

Ćuta: Ono što je svoje dupe smestilo u Jovankinu vilu.

Marić: Ne možete tako

Ćuta: Ana Brnabić. Jeste, jeste. Ni manje ni više nego u Jovankinu vilu. Lako je iz Jovankine vile prozivati ljude, sirotinju, kojima se otima voda i truje zemlja da su strani plaćenici.

Marić: Je l’ tebi neko oteo nešto?

Ćuta: Niko mi nije oteo, jer sam odbranio reku u kojoj sam prohodao, odakle je moj otac i svi moji poreklom… Ti ćeš sutra, kad neko drugi dođe na vlast, ladno ovde početi da pljuješ Vučića, onoga koga sad obožavaš. Nikakav tebi problem nije da govoriš sve najbolje o meni i opoziciji, a o Vučiću sve najgore. Juče si bio s njim, ti si non stop s njim, više provodiš vremena s njim nego u svojoj kući.

Potom se Jovanović prebacio na temu Vučićevih savetnika.

Ćuta: Pitam te, ko su savetnici Aleksandra Vučića?

Marić: Ima ih raznih.

Ćuta: Je l’ Toni Bler?

Marić: To je bila jedna akcija.

Ćuta: A Šreder, da li je on savetnik?

Marić: Jeste, zašto ne?!

Ćuta: Je l’ to onaj što je bombardovao Srbiju, taj savetnik? Što ne pitaš Vučića, je li bre čoveče, ko te to savetuje, oni koji su bombardovali Srbiju, a ti prozivaš mene za Violu fon Kramen.

Osvrnuo se i na Milorada Vučelića.

Ćuta: Pre mene ovde bio čovek, bivši direktor RTS, čuveni Vučela.

Marić: Šta fali Vučeli?

Ćuta: Znaš šta je taj radio? Taj nas je pozivao da idemo na Vukovar, pa je mene i moju generaciju noćima lovila vojna policija.

Marić: Pa nije Vučela to radio.

Ćuta: On je bio do te priče koji pozivaju da idemo da branimo, idemo da branimo sve te srpske zemlje. Nama i dan danas isti ti govore da idemo da branimo Srbiju i ponovo nas huškaju u rat sa ljudima sa kojima smo živeli 70 godina.

Marić: Ko te huška u rat?

Ćuta: Ti što ih dovodiš u emisiju… Taj Bokan što ovde premerava ljude ko je Rumun, ko nije po nacionalnoj osnovi. Prekinite više to da radite.

Marić: Ko tebi veruje u to što pričaš?

Ćuta: Znate ko mi veruje? Oni ljudi koji su bili na Gazeli, ima nas na stotine hiljada.

Voditeljka: I za te ljude kažu da su plaćenici… Vi znate da će studenti za hiljadu dinara da urade šta god. Svaki student će da izađe gde god da mu kažete. Date mu hiljadu dinara i pojaviće se gde god. Na Gazeli ili negde drugde.

Ćuta: Student će da izađe za hiljadu dinara? To vam Aleksandar Vučić… Kako vas nije sramota? Da vređate studente?

Voditeljka: Ne vređam studente...

Ćuta: To što ste rekli, to ne da je uvredljivo. To su deca koji se ne prodaju.

On je na kraju pozvao građane da izađu na izbore i glasaju za život.

"Ovo što vi radite ovde je sve samo ne životno. Od toga vašeg prosperitata, od te Srbije Vučićeve, sva deca nam pobegoše odavde", završio je Ćuta.

Izvor: Nova.rs