JELENA OBUĆINA - Jednostavno, za odabir prave strane, ovoj vlasti potreban je organ koji nemaJelena Obućina, komentar za Pregled dana Newsmax Adria

"Dobro veče. Šta je za vas najvažnije: obraz , glava, srce, stomak ili neki drugi deo tela" upitala je Jelena Obućina u uvodu najnovije emisije "Pregled dana" Newsmax Adria.

„Čuvari našeg obraza, žale se na podočnjake i da pod pritiskom stare, brzinom razvoja situacije u Ukrajini. Dok predsednik stari, a vlada se ionako ne pita ništa, mi se podmlađujemo. Pa smo kolektivno vraćeni u ’99. i stari rat koji smo izgubili – bežeći od novog u 2022. godini. A u njoj Rusi tvrde da brane SVOJ stomak, a Evropa reaguje i glavom i srcem kažu: ‘ovo je trenutak istine i sukob svetova – vladavine zakona na jednoj i vladavine oružja na drugoj strani’.

Generalna skupština UN izglasaće rezoluciju bez prava veta, pravno neobavezujuću ali će politički države isterati na čistac. Gde su, kom svetu pripadaju. Najave govore, da ćemo i ovoga puta prespavati pad Berlinskog zida. Jednostavno, za odabir prave strane ovoj vlasti potreban je organ koji nema. Počeo je Pregled dana“ zaključila je Obućina.

Izvor: Newsmax Adria, Nova.rs