JELENA OBUĆINA - Neko iz vlasti rešio je da potopi Šapića k’o da nije njihovJelena Obućina, uvodni komentar za Dnevnik Nova S

"U danu kad je Kijev bombardovan u izjavama domaćih političara nigde opasnosti od rata. Dok je bilo relativno mirno, nama su pominjali Staljingradsku bitku. Ali zato danas samo rešenja", rekla je Jelena Obućina u uvodu Dnevnika Nova S.

„Otvorena su dva puta, najavljeno je rešenje vrtića u Pećincima i vatrogasaca u Novom Pazaru. Rešeni su i poštari – da pocrkaju od gladi ispred Glavne pošte jer unutra na sastanak ne puštaju sve.

Rešio je i Dodik da je pobedio, pa poput političara početnika trijumf objavljuje u beogradskom Medija centru. Al’ rešio i CIK da se opet broje glasovi. Neko iz vlasti rešio je da potopi Šapića k’o da nije njihov. Polivaju ga iz tabloida, ali zaboravljaju da on zna da poentira i kada ga gurneš ispod vode.

Ono što rešavamo u narednih godinu dana jeste bitka za fabrike i radna mesta, poručio je predsednik Srbije. Kako se čudno piše Kosovo, sankcije, Vlada, izbori i na kraju, inflacija“, završila je uvod u Dnevnik Jelena Obućina.

Izvor: Nova.rs