Ćiro Blažević: Jako sam loše... Hrvatski igrači su mi produljili životHrvatska reprezentacija plasirala se u polufinale Svjetskog prvenstva nakon što je u dramatičnoj utakmici na penale pobijedila Brazil 4:2. Poslije 120 minuta bilo je 1:1, Brazil je poveo u 105. golom Neymara, a Hrvatska se vratila preko Petkovića u 117. minuti susreta.

Legendarni hrvatski izbornik Ćiro Blažević je u danima uoči utakmice na Facebooku objavljivao uspomene s SP-a u Francuskoj na kojem je 1998. osvojio treće mjesto, a nakon pobjede Hrvatske objavio je: "Bravo, bravo, bravo!" Ćiru smo nazvali nakon utakmice.

"A što da ti kažem, sine? Produljili su mi život ovom pobjedom. Jako sam ti loše, nije dobro, ali su me jako razveselili. Napravili su čudo, svi možemo biti ponosni na ovo", rekao nam je emotivni Ćiro kojeg smo pitali može li Hrvatska do finala:

"Ha, to ti kažeš, sine, j*biga. Polako. Napravili smo nogometnu senzaciju o kojoj priča čitav svijet. Naravno da sam plakao, ja ti stalno plačem. Ja sam plačko."

Izvor: Index.hr