JELENA OBUĆINA - Buđenje bi moglo da bude bolno, ali još nije na dnevnom reduJelena Obućina, uvodni komentar za Dnevnik Nova S

"Da nam je da smo muve - pa da čujemo šta će predsednik za pola sata reći. Tako bismo bili kao Ana. Ona je silno želela da bude muva da čuje Vučićeve argumente u Tirani i kako sipa istinu u lice svima. Mi smo skromniji - nas zanimaju argumenti ovde", rekla je na početku Dnevnika na Nova S Jelena Obućina.

„A ovde, šta se može čuti? Da je Srbija samostalna, da sama donosi odluke, da ima prijatelje, da kod nas dolaze i Japanac i Kinez i Rus i Italijan i Amerikanac – svi prijatelji.

Jedino malo moramo da pitamo Amerikance oko gasa i Kosova, Francuze oko aviosaobraćaja, Kineze oko puteva, Arape za kredita, MMF oko trošenja para …sve ostalo sami rešavamo.

Kako i zašto moramo da pitamo Evropu i Ameriku da na našu teritoriju pošaljemo našu vojsku – to ćemo čuti večeras u 21h na RTS-u, jer nas je muva CC ujela. Mi mirnim snom spavamo. Buđenje bi moglo da bude bolno, ali još nije na dnevnom redu .Polako, sve je to proces“, završila je uvod u Dnevnik Jelena Obućina.

Izvor: Nova.rs