JELENA OBUĆINA - Crkva se na crveno slovo drži potreba naroda. Pothranimo gladne pričom da ne damo ono što smo već dali...Jelena Obućina, uvodni komentar za Dnevnik Nova S

"Za vernike danas je dan pobede života nad smrću i dobra nad zlom. Srećan Uskrs", rekla je Jelena Obućina u Dnevniku na televiziji Nova.

„Lepo ovih dana vide i ateisti. Za početak, nebo je čisto i plavo, zagađenja nema bar danas. Lepo je u Beogradu na vodi ako gledate u reku, a ne sa nje. Lepo je i na pijacama. Odlazak je bolan za novčanik, ali prtijatan za oko. Sezona je sremuša, mladog i ukusnog. Brzo će mladi korompirići, toga se setite da ne mislite na cenu luka.

Lepa je priroda Srbije, Uvac neprocenjiv, živa su izeltišta. Svak ko je imao gde, otišao je iz grada. Ostao je ko mora da radi i kome je dovoljno lepo i to da je Beograd jedan od retkih gradova koji leži na dve reke. Crkva se na crveno slovo drži potreba naroda. Pothranimo gladne pričom da ne damo ono što smo već dali. Jer nadu i veru niko ne može da uzme, sve drugo je relativno“, zaključila je Obućina.

Izvor: Nova.rs