Legendarni frontmen Discipline kičme se oglasio prvi put nakon moždanog udara pre pet godina



Brojne ljubitelje ex yu rocka i novog vala oduševio je audio snimak koji je pre nekoliko objavljen na Instagram stranici Kontakt konferencije koja je održana u Beogradu.

Na njoj se može čuti glasovna poruka podrške koju je organizatorima konferencije uputio Dušan Kojić Koja, osnivač legendarnog benda Disciplina kičme, pre toga i Šarlo akrobate.

To je prvi put da se Kojić oglasio nakon što je 2019. u Londonu doživeo teški moždani udar i nakon što su se proteklih godina mogle čuti razne, nimalo dobre verzije o njegovom zdravstvenom stanju.

“Dragi moji, evo ovde vaš čika Koja. Želim puno pozdraviti svog prijatelja Predraga Peđu Ivanovića i njegovu kompaniju Odličan hrčak, i reći da podržavam sve akcije koje uvek čini na širenju kulture rokenrola. Regionalno, a i lokalno. Tako da podržavam i akciju Kontakt konferencije, koja se već nekoliko puta održava. Sada je već tradicionalna, tako da pozdravljam sve te njegove poteze. Imali smo saradnju i imaćemo saradnju. Hvala vam mnogo”, poručio je Koja i oduševio fanove.

Izvor: N1