Ćerka vlasnika „Poslednje šanse“: Licitacija nameštena za „Eureka bar“ Ace Bosanca



Sandra Vukadinović, ćerka vlasnika čuvene beogradske kafane "Poslednja šansa", izjavila je za N1 da je Sportski centar Tašmajdan organizovao skrivenu licitaciju na koju nisu pozvani, i da im je namerno oduzeto pravo da nastave sa zakupom objekta na obodu Tašmajdanskog parka.

„Nakon 35 godina rada, urednog zakupa, rukovodstvo Sportskog centra Tašmajdan, na čelu sa direktorom Milanom Novovićem, odbija da nam produži ugovor pod izgovorom da ‘nema ekonomski interes’, iako smo ponudili da nam odredi cenu zakupa“, rekla je Vukadinović.

Kako je navela, organizovana je „skrivena licitacija“…

„Iz koje se nije moglo videti koji je lokal u pitanju, pod uslovima koji su već odgovarali samo jednom ponuđaču – Eureka baru“, dodala je.

„Eureka bar“ je inače u vlasništvu kontroverznog biznismena Aleksandra Kajmakovića, poznatijeg kao Aca Bosanac, koji je svojevremeno hapšen zbog navodne saradnje s Veljkom Belivukom, a poznat je i kao blizak saradnik Predraga Rankovića Peconija, pisala je ranije Nova.rs.

„Na licitaciju nismo pozvani iako smo po ugovoru imali pravo prvenstva zakupa pri jednakim uslovima“, rekla je Vukadinović i dodala da su za tu licitaciju saznali „šest meseci kasnije, na sudu“.

„Prvu presudu na sudu dobijamo, međutim, Apelacioni sud presuđuje u njihovu korist“, pojasnila je Vukadinović svoje tvrdnje da im je zakup namerno odbijen.

Izvor: N1