JELENA OBUĆINA - Ako ste danas uspeli da dišete i nisu vas pekle oči od zagađenja, to već dobro zvuči



Jelena Obućina, uvodni komentar za Dnevnik Nova S

"Ako ste danas uspeli da dišete i nisu vas pekle oči od zagađenja, to već dobro zvuči", rekla je Obućina u uvodu Dnevnika na televiziji Nova S.

Ona je zatim nastavila rečima:

„Verovatno ste u nekom trenutu seli i čuli vesti. I tamo izveštaj. Napisana je prva opomena vozilu koje nije prešlo na tablice Republike Kosovo. Munjevito je reagovao Beograd. Vojska Srbije je podigla nivo borbene gotovsti po nalogu predsednika, objavio je Vučević.

Tu ste se valjda opet zakašljali. Šta je plan, da neće vojska na Kosovo? Pa neće. Odande je otišla ’99 i ne može nazad. Dakle, plan je da dobro zvuči. Dobro zvuče i žene ispred Informera, ali dele sudbinu borbene gotovosti. Jake vuvuzele ne čuje niko.

Niko neće ni da vidi šta se dešava u Pazovi. Tamo je tek zagađeno. Kokezu je skoro nemoguće naslediti, a dobro zvuči da se Bjeković povukao zarad mira. A za mir je rešenje da se usvoji predlog mladog Krkobabića. Da se dekriminalizuje. Da kupite travu umesto bensedina za ličnu upotrebu. I to dobro zvuči, ali opet, nema ko da čuje“, zaključila je Obućina.

Izvor: Nova.rs