DRAŽA PETROVIĆ - Mučenje opozicije gospođom KarleušomDraža Petrović, kolumna za ''Danas''

Otkad je Jelena Karleuša uspešno ušla u vode visoke politike, mada bi se pre moglo reći da je uspešno ušla u vođe visoke politike, sve joj je krenulo: snimila je posle 11 godina svoj 11. album na jedanaestu godišnjicu vlasti Vučića, i taj album će CIA garantovano koristiti za mučenje zatvorenika osumnjičenih za učešće u 11. septembru, jer nikome nije jasno čemu može služiti 11. album Jelene Karleuše, snimljen posle 11 godina, na jedanaestogodišnjicu vlasti Vučića, sem da sve bude u znaku broja 11.

Mučenje muzikom, ako niste znali, uobičajena je praksa koju agenti CIA još od početka novog milenijuma primenjuju na zatvorenicima po raznim zatvorima.

Narednik Mark Hadsel, član Tima psiholoških operacija CIA opisao je efikasnost te taktike: „Ako im puštate muziku 24 sata, mozak i telesne funkcije počinju da im otkazuju. Tok misli se usporava i volja se lomi.

U tom trenutku smo ulazili i pričali s njima“.

Pre neki dan je Marka Hadsel, član Tima psiholoških operacija CIA, utrčao sa suzama radosnicima u sedište CIA u Lengliju, mašući teatralno novim nosačem zvuka Jelene Karleuše, albumom „Alfa“ koji traje ukupno 22 minuta, i sa vrata doviknuo članovima svog tima za psihološke operacije: „Nećemo morati više da im puštamo muziku 24 sata, našao sam način da sve priznaju posle samo 22 minuta!“ 

Na konferenciji za štampu povodom novog albuma Jelene Karleuše gospodin Hadsel je istakao da ovaj nosač zvuka predstavlja revoluciju u procesu isleđivanja svih onih koji neće ništa da priznaju ni posle 24 sata, pa je čak i sam Hadsel javnosti posle 22 minuta preslušavanja albuma prvi put priznao da radi za CIA.

Što se inače nikada ne priznaje čak i ako radite za CIA.

- To je bilo jače od mene – rekao je Hadsel.

Istovremeno, negde daleko u Srbiji, u direkciji Telekoma Srbija, generalni direktor sedeo je u svom ofisu i telefonirao predsedniku Srbije, inače počasnom generalnom direktoru Telekoma Srbija, prenoseću mu fantastične vesti: „Predsedniče, u pravu ste bili kada ste rekli da je Telekomova investicija u novi album Jelene Karleuše revolucionarna stvar. Sada imamo originalno sredstvo kojim će svako da prizna da radi za CIA posle 22 minuta, možda čak i ranije, zavisi koliko je izdržljiv na pesme od gospođe Karleuše. Savo će da prizna da radi za Rokfelera. Đilas će da prizna da ima račune na Mauricijusu. Sva opozicija će da prizna da radi za strane obaveštajne službe, čime je Telekom ispunio svoju dužnost da kao državno preduzeće brine o bezbednosti naše zemlje. Svaka čast predsedniče“.

Elem, Jelena Karleuša je ovih dana izdala novi album, a opozicija je izrazila sumnju da je glavni investitor albuma Telekom Srbija, koji je to uradio u zahvalnost Karleuši na njenoj predanoj borbi protiv glumaca, građana i ostalih neprijateljskih elemenata koji, ko što se i zna, svi redom rade za CIA i žele da sruše legalno izabranu vlast na čelu sa predsednikom Vučićem.

Telekom, naravno, ništa ne priznaje, ali ništa ni ne demantuje, mada je nekako i očekivano da posle 600 miliona evra plaćenih za Premijer ligu Telekom počne da ulaže i u neke domaće lige, na primer Premijer ljigu, ligu ljigavih pesama zbog kojih je i CIA priznala da je predsednik Vučić čist genije za mučenje.

Jer on je dao ideju, kako se sumnja, da se o državnom trošku snimi spektakularan album čija se jedna od pesama zove  „Takita“, a stihovi idu ovako:

Mm, takita-ta
Takita – volim da lomim ga
Mm-mm, ah-ah
Takita – volim kad gruba sam
Ako nisi tri’es tri, me no likey
Nisi znao da sam takita junkie
Mm, ah-ah, mm, ah-ah
Mamacita, Karlita, takita
Mamacita, Karlita, takita
Mm, ah, takita, mamacita bonita.

Analitičari poezije tvrde da ovi stihove govore o kitama cveća, te da se tu radi o jasnoj želji autora stihova da pokaže kako “ ta kita“ cveća od tri’es tri centimetra visine može i gvozdena vrata da otvori, te da je J.K. samohrana majka, što se na španskom kaže „mamacita bonita“.

Mada, sa druge strane, ovi iz Telekoma tvrde da je „mamacita bonita“ njihov novi paket mobilne telefonije za mame.

I drug Vulin trlja ruke, jer ako je CIA uspela da nađe upotrebnu vrednost jedanaestog albuma Jelene Karleuše, BIA će sigurno umesto Telekoma investirati u dvanaesti album Jelene Karleuše, kada će se proces priznanja onih koje muče da nešto priznaju smanjiti na neverovatnih 13 minuta, 22 sekunde i 33 stotinke.

Toliko će, već se pretpostavlja, trajati 12. Karleušin album koji će se sigurno zvati sasvim drugačije, možda „Tajđoka“.

Svaka čast za Telekom i predsednika Vučića.